[VIDEO-AUDIO-FOTO] Ropote de aplauze şi mii de voci care au cântat la unison. Regal de muzică la 20 de ani de Radio Reşiţa

Mii de reşiţeni şi-au dat întâlnire şi duminică seara în Parcul Tricolorului acolo unde s-a desfăşurat un alt show, marca Radio România Reşiţa. Formaţia reşiţeană PHASER a deschis spectacolul, în formă maximă, cu hituri de succes, atât naționale, cât și internaționale.

Live, în Piața Tricolorului din Reșița, Phaser a lansat, piesa ”Mă aprinzi”, un cadou pentru Radio România Reșița la împlinirea a 20 de ani. Mulțumim!

Au făcut atmosferă și cu piesele lor, mai ales cu cea intitulată „Fapte, nu vorbe”.

Componența trupei, ce acum activează în Timișoara este: Carina Dumitru (voce) Radu Racz (bass), Sebastian Bîrzeianu (chitară), Luci Oprişan (clape) şi Arnold Birta (tobe).

Carina Dumitru, prezenţa feminină a trupei a fost încântată de publicul reşiţean care a cântat la unison cu ea.

„A fost foarte frumos, atmosfera a fost foarte faină. Cei prezenţi la concert ne-au transmis energia lor pozitivă, ceea ce ne ajută de fiecare dată atunci când suntem pe şcenă, pentru asta o facem, să se simtă ei fericiţi, e minunat, după cum am spus nicăieri nu-i mai bine ca acasă! La mulţi ani Radio Reşiţa, au fost 20 de ani fructuoşi şi la câţi mai mulţi de acum înainte

A urcat apoi pe scenă Simona Nae, care a întreținut atmosfera alături de trupa sa. Printre piesele sale, interpretate în fața a mii de reșițeni s-au numărat „2 Nebuni” și „Coji de portocale”, un hit de dragoste savurat de publicul prezent la aniversarea Radio România Reșița.

A fost superb, ma bucur, iar vouă vă urez să vă dea Dumnezeu şi mai mulţi ascultători, sănătate şi numai bine, ne-a urat Simona Nae.

A urmat şi momentul mult aşteptat, concertul trupei PACT, proiect format de Leo Iorga şi Adi Ordean, două figuri legendare ale pop-rock – ului românesc.

Pact radio resita 20 de ani 6

Ropote de aplauze, mii de voci care au cântat la unison refrenele unor hituri ale muzicii rock românești, toate într-o atmosferă de bună dispoziție – așa ar putea fi descris concertul Trupei Pact la aniversarea Radio România Reşiţa.
Artiștii au readus în atenția spectatorilor piese de referință ca „Trenul pierdut”, „Să te gândești la mine”, „Singur în noapte”, „Cine ești tu, oare?”, ”Pseudofabulă”, ”Alerg într-una” sau „Mă voi întoarce”, precum și piese mai noi, printre care „Ploaia care cade” , ”În fiecare zi”, ”Scrisoare”.

Concertul a strâns un număr impresionant de fani care au cântat pe tot parcursul show-ului, au dansat și au aplaudat neîncetat, au scandat numele trupei, într-o atmosferă puternic încărcată emoțional, Leo Iorga fiind într-o formă de zile mari în ciuda problemelor de sănătate din ultima perioadă.

„Aici la Reşiţa am avut întotdeauna un ecou deosebit şi se vede că e un public dornic de lucruri frumoase. E o bucurie a mea să fiu aici alături de Radio Reşiţa şi de oameni, probabil de acea, Dumnezeu m-a lăsat să trăiesc încontinuare printre oameni cărora trebuie să le cânt sau să le spun un cuvânt de alinare şi de ce nu să arăt că şi cei care pot suferi de boli pot face orice, mai ales atunci când iubesc ceea ce fac . Am apreciat că radioul este singurul mijloc prin care muzica bună ajunge la oameni!”

Şi Adrian Ordean, unul dintre compozitori de marcă ai muzicii ușoare românești s-a simţit extraordinar pe şcena evenimentului organizat de Radio România Reşiţa şi nu a ezitat să ne transmită un mesaj, acum la ceas aniversar.

” A fost un public extraordinar, eu m-am aşteptat într-un fel, dar nu am crezut că e chiar atât de mişto aici. A fost foarte frumos. La mulţi ani să aveţi multă multă sănătate, longevitate, şi vă mulţumim pentru efortul de a ne promova, pentru că este din ce în ce mai greu pentru o trupă de genul nostru. „

Şi publicul a fost în delir. Mii de oameni, indiferent de vârstă au vibrat în cele trei zile, alături de Radio România Reşiţa. Au dansat şi au cântat alături de artiştii lor favoriţi.

A fost SUPER la concert. Radio Reşiţa vă mulţumim pentru acest eveniment incendiar şi ne bucurăm în special că am apucat să-l vedem pe Leo Iorga, care este o legendă vie. Vă dorim succes şi să difuzaţi muzică la fel de bună, ca până acum!„.

(Echipa Radio Reşiţa)

1 COMENTARIU

  1. Vă dorim succes şi să difuzaţi muzică la fel de bună, ca până acum!„.

Comentariile sunt închise.

Cele mai citite

Related Articles