[UPDATE][VIDEO-FOTO] Accident grav cu victime pe Pasajul Nera: Au plonjat cu maşina direct în Bârzava; Pasagerul din dreapta a decedat

[UPDATE] În urma accidentului a rezultat, din păcate, decesul pasagerului in vârstă de 21 de ani. De asemenea, din cauza leziunilor suferite, conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, iar în urma recoltării de mostre biologice de urina, testul rapid a indicat rezultat pozitiv în cazul unei substanțe psihoactive.

Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Un grav accident de circulaţie s-a produs în această seară, în jurul orei 20.00 în municipiul Reşiţa.

Şoferul unui autoturism şi pasagerul din dreapta sa au plonjat de pe Pasajul Nera, direct în râul Barzava. Din primele informaţii, balustrada nu a fost ruptă fiind lovit doar stâlpul de iluminat care i-a proiectat, aproximativ 15 metri în gol.

Martorii spun că în maşină erau două persoane încarcerate. Una dintre ele respira, iar cealalta era în stare de inconştienţă. Câţiva reşiţeni care locuiesc în zonă au intrat în râu şi au acordat primul ajutor până la venirea echipajelor de intervenţie. Situaţia medicală a celor două victime este incertă în acest moment.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Alina Boeru, explică împrejurările în care s-a produs accidentul:

În timp ce un tânăr de 21 de ani din Reșița conducea un autoturism din direcția Centrul Civic către cartierul Muncitoresc, în apropierea intersecției cu strada Golului, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a  pierdut controlul asupra direcției de mers, acroșând parapeții de pe sensul său de deplasare și ricoșând într-un stâlp de iluminat public, apoi căzând cu autoturismul de la o înălțime de circa 12 m, în albia râului Bârzava. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto și a pasagerului, ambii în vârstă de 21 de ani, care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

De același autor

Related Articles