[VIDEO] Accidente rutiere în Caraş-Severin, unul mortal

Sâmbătă după-amiază, pe DN 58B, la intersecţia cu DC 83A, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a 4 persoane, dintre care 3 minori. În timp ce o femeie de 21 de ani, din Măureni, conducea un autoturism, pe DN 58B, din direcţia Timişoara-Reşita, intenţionând să vireze pe DC 83A – Şoşdea, ar fi pierdut controlul volanului, intrând cu autoturismul într-un stâlp de electricitate aflat în partea dreaptă a drumului.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a 4 persoane, pasagera dreapta faţă şi 3 minori, toţi fiind preluaţi de echipajele medicale şi transportaţi la spital pentru efectuarea de investigaţii şi acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

……………………………………………………………..

Tot în această după-amiază, pe DN 58B, la ieşire din localitatea Gherteniş spre Măureni, s-a produs un accident rutier, soldat cu decesul conducătorului auto.

În timp ce un bărbat de 38 de ani, din judeţul Timis, conducea un autoturism din direcţia Reşiţa-Timişoara, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, ar fi pierdut controlul direcţiei de mers, părăsind partea carosabilă şi intrând cu autoturismul într-un cap de pod.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto care se afla singur în maşină, echipajul medical sosit la faţa locului declarând decesul acestuia.

Poltistii continuă cercetările şi în acest caz, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

De același autor

Related Articles