[VIDEO] Accident mortal pe DN 6

DN 6 a devenit unul dintre cele mai periculoase drumuri din ţară după numărul mare de accidente care au loc aici. Din păcate, duminică dimineaţa, la ora 3.00, între localităţile Plugova şi Mehadia, s-a produs un alt incident în care au fost implicate două ansambluri de vehicule, soldat cu decesul a 2 persoane.

În timp ce un bărbat de 39 de ani, conducea un autotren înmatriculat în Bulgaria, din direcţia Orşova spre Caransebeş, la km 389+320m, într-o curbă la dreapta, a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune frontală stânga cu cabina şi partea laterala stânga a semiremorcii unui autotren înmatriculat în Turcia.

Din accident a rezultat decesul conducătorului auto bulgar şi a unui bărbat de 51 de ani, pasager în cabina aceluiaţi autotren. Şoferul celuilalt ansamblu de vehicule, cetăţean turc, a fost testat cu aparatul etilotesţ stabilindu-se că nu a consumat băuturi alcoolice. Acesta a fost transportat la spital pentru asistenţă şi îngrijiri medicale.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor în care s-a produs evenimentul.

De același autor

Related Articles