Vestiare noi pentru tinerii fotbaliști de la CSM Reșița

La stadionul din Valea Domanului se află în derulare o serie de lucrări de investiții în zona de vestiare rezervate Centrului de Copii și Juniori de la CSM Reșița. Vestiarele vechi urmează să fie demolate, iar în locul acestora vor fi amplasate unele noi, la fel ca și la marile cluburi din țară.

”După terenul de joc refăcut,  după nocturnă, ”balonul” și covorul sintetic pentru cei mici urmează să refacem și partea de vestiare. Este vorba despre acele vestiare foarte vechi, care au fost construite în urmă cu 50-60 de ani. Vom avea vestiare moderne pentru copii, exact cum sunt la cluburi precum:  Rapid sau CFR Cluj. Vor avea condiții foarte bune și este este bine pentru ei. Toate aceste lucrări se fac în parteneriat cu Primăria Reșița și cu ajutorul mai multor sponsori care doresc să-și păstreze anonimatul. Vestiarele noi vor fi de tip container și investiția ajunge cam la 70.000 – 80.000 de euro. S-au investit sume mari și le mulțumim tuturor celor care iubesc clubul nostru și ne ajută cu diverse sume pentru a ca sportivii noștri să beneficieze de cele mai bune condiții”, a spus președintele grupării rosso-nere, Cristian Bobar.

Lucrările se preconizează a fi încheiate cam într-o lună de zile, a mai spus Cristian Bobar, președintele de la CSM Reșița.

Cele mai citite

Related Articles