Veşti bune pentru iubitorii sportului de iarnă. Pe Muntele Mic s-a deschis şi pârtia Nordica

Veşti bune pentru iubitorii sportului de iarnă. Pe Muntele Mic s-a deschis şi pârtia Nordica. Schiorii care aleg să-şi petreacă ziua de duminică pe acest munte au la dispoziţie şi pârtia Borlova. Sunt 3 grade celsius la această oră iar drumul este deszăpezit la nivel de asfalt până sus anunţă Muntele Mic online.

Super atmosferă şi pe muntele Semenic. Vă reamintim că se poate schia fără probleme şi pe pârtia Goznuţa. Vremea este bună iar iubitorii sportului de iarnă pot schia astăzi până la ora 17:00.

De asemenea, în ambele stațiuni sunt mai multe locuri unde copiii se pot da cu sania. Şi restaurantele şi unitățile de cazare sunt deschise și îşi așteaptă turiștii!

Direcţia de Drumuri Judeţene Caraş-Severin le reaminteşte participanţilor la trafic, că înainte de a pleca la munte să se informeze asupra stării meteo la comandamentul de iarnă şi să aibă autoturismele echipate corespunzător cu caciucuri de iarnă, lanţuri şi o lopată. Drumurile sunt practicabile dar se circulă în condiţii de iarnă.

Informații actualizate privind starea drumurilor din județ pot fi furnizate de către Comandamentul de iarnă Caraș-Severin la numărul de telefon 0255.213.212.

Sursa foto: Facebook/Muntele Mic online si Banatul Montan

De același autor

Related Articles