[VIDEO-AUDIO] Valiză suspectă pe Bulevardul A.I. Cuza

O valiză suspectă a fost identificată în această dimineaţă pe o stradă din municipiul Reşiţa din apropierea Şcolii Gimnaziale nr. 6.

Reprezentanții Inspectoratului Judeţean pentru Situații de Urgență Semenic ai județului Caraș-Severin sunt deplasaţi la această oră la faţa locului pentru a desluşi misterul, iar circulaţia a fost restricţionată!

Ora 12.15

Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată prin apel 112, despre faptul că pe bulevardul A.I.Cuza din Reșița, în apropierea unui bloc de locuințe, este o valiză abandonată. La fața locului au direcționate de urgență echipaje de poliție, pompieri și jandarmi. Totodată, a fost anunțată echipa de intervenție pirotehnică competentă teritorial, a declarat Alina Boeru, purtător de cuvânt la IPJ Caraș-Severin.

Zona de intervenție a fost delimitată, accesul și circulația în zonă fiind restricționate atât pietonilor, cât și autovehiculelor, iar echipajele de intervenție sunt în continuare la fața locului și asigură zona până la sosirea echipei de intervenție pirotehnică de la SRI.

Ora 13.30

După deschiderea valizei abandonate pe bulevardul A.I.Cuza din Reșița, echipa de intervenție pirotehnică a stabilit că aceasta era goală. Circulația rutieră și pietonală în zonă au fost reluate în condiții normale, a declarat Alina Boeru.

Sursa video: https://www.infocs.ro/circulatie-blocata-la-resita-din-cauza-unei-valize-suspecte-lasata-la-marginea-drumului-video/?fbclid=IwAR2N62WFpRD_u7DY57lJz9nuNhbWohKQgwR1m07kGXcsW21tkRRlTFuvv2s

De același autor

Related Articles