UVT începe pregătirea gratuită pentru bacalaureat

Universitatea de Vest Timişoara începe pregătirea pentru examenul de bacalaureat, participarea fiind gratuită şi deschisă tuturor elevilor.

Activităţile didactice se vor desfăşura în mediul online, prin intermediul platformelor Google Meet sau Zoom, începând din 9 martie, cu excepţia zilelor de 27 aprilie, 4 mai, 1 şi 22 iunie, transmite UVT.

Începând cu data de 9 martie, elevii din clasa a XII-a, dar nu numai, sunt așteptați la programul online săptămânal de pregătire pentru examenul de bacalaureat, organizat pentru toate disciplinele pentru care se susțin probe scrise de examen. Programul de pregătire se va desfășura sâmbăta, până în data de 29 iunie 2024 (cu excepția zilelor de 27 aprilie, 4 mai, 1 și 22 iunie).

Cadre didactice universitare vor susține sesiuni de formare interactive pentru a sprijini elevii din întreaga țară să promoveze cu succes examenul de bacalaureat, punând la dispoziția acestora inclusiv materiale didactice special elaborate în acest sens.

În fiecare sâmbătă, în intervalul orar 9.00 -14.00 se vor susţine meditaţii pentru toate disciplinele de examen.

  • 09:00 – 10:30 – Limba și literatura română;
  • 10:45 – 12:15 – Matematică (nivel M1 și M2) și Istorie;
  • 12:30 – 14:00 – Biologie, Chimie, Economie, Filosofie, Fizică, Geografie, Informatică, Logică, argumentare și comunicare, Psihologie, Sociologie.

Elevii trebuie să se înscrie pe platforma uvt.ro după care, fiecare participant va primi un e-mail cu detalii despre modul de conectare la activităţi.

Elevii se pot înscrie la programul de pregătire pentru examenul de bacalaureat, completând formularul disponibil AICI. Ulterior înscrierii, fiecare participant va primi un e-mail cu detalii despre modul de conectare la activități.

De același autor

Related Articles