[Update]

În urmă cu puțin timp, minora a fost găsită de polițiști pe raza municipiului Caransebeș.

Pe timpul cât a fost plecată de la domiciliu, aceasta nu a fost victima niciunei infracțiuni sau contravenții.

În cauză au fost informați reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin, în vederea dispunerii de măsuri conform competențelor legale.

—–

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin efectuează căutări în vederea depistării unei minore de 13 ani, care nu a mai revenit la domiciliu până în prezent.

Astăzi, 18 iunie 2021, la ora 17.25, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Caransebeș au fost sesizați de către mama minorei despre faptul că în această dimineață, în jurul orei 08.00, PRUNEAN DELIA CRISTINA a plecat de la domiciliul din municipiul Caransebeș la școala unde este elevă, iar în jurul orei 12.00, a părăsit unitatea școlară pentru a se deplasa către domiciliu, nemaiajungând până la această oră.

Semnalmente: înălțime 1,55 m, păr lung,  șaten, ochi căprui, ten deschis, greutate 60 kg.

La data plecării purta un tricou de culoare vișinie, pantaloni de trening de culoare neagră, pantofi sport de aceeași culoare și un rucsac de culoare maro.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.