[UPDATE] Accident rutier cu 5 victime pe DN 6. O mașină a căzut în golful Bahna

Accidentul a avut loc miercuri seara, între localitățile Drobeta Turnu-Severin și Orșova.

UPDATE

Conform polițiștilor, în jurul orei 18.00, un șofer în vârstă de 43 ani, din comuna Tălpaș, jud. Dolj, a condus un autovehicul pe DN6, din direcția Orșova către Drobeta Turnu Severin, iar la intersecția cu DC 607 C, a efectuat manevra de depășire neregulamentară a unei coloane de autovehicule, prin încălcarea marcajului longitudinal continuu și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula in fața sa și al cărui conducător auto în vârstă de 39 ani, din localitatea Ialomița, jud. Mehedinți se angajase în schimbarea direcției de mers pentru a pătrunde pe DC 607C.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 39 ani a căzut în râul Bahna.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a șoferului care a reușit sa părăsească autovehiculul căzut în apă precum și a altor trei pasageri cu vârste cuprinse între 28 și 33 ani, aflați în autoturismul vinovat de producerea accidentului și care au fost transportați la Spitalul Județean din mun. Dr.Tr. Severin pentru investigații medicale.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cauza, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infr. de vătămare corporală din culpaă, faptaă prevăzută și pedepsită de Codul Penal.

***

Știrea inițială

Au fost implicate două autoturisme, iar în urma impactului, unul dintre acestea a căzut în golful Bahna. Din fericite, în interior se afla doar șoferul, care a reușit să se autoevacueze în siguranță.

La locul evenimentului, au fost mobilizate de urgență două autospeciale de stingere, dotate cu modul de prim ajutor și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Orșova, dar și trei echipaje SAJ.

Echipajele medicale au evaluat toate cele cinci persoane implicate în accident, acestea fiind conștiente și cooperante.

Patru persoane, care au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, au fost transportate la UPU Drobeta Turnu Severin, iar cea de-a cincea a refuzat transportul la spital.

De același autor

Related Articles