Unul dintre tramvaiele reşiţene a fost vandalizat

Gest incalificabil pentru cei care se fac vinovaţi de vandalizarea unuia dintre tramvaiele din Reşiţa. Conform primarului, Ioan Popa, întâmplarea a avut loc duminică noaptea în intervalul orar 03:00-03:40.

Ioan Popa a postat luni dimineaţa pe pagina de Facebook un mesaj prin care îi încurajează pe cetăţenii care pot da informaţii despre autori să sprijine ancheta demarată de poliţia locală şi cea naţională.

În exclusivitate pentru Radio Reşiţa, Ioan Popa a declarat că problema va fi rezolvată, dar va urgenta proiectul de montare a camerelor de supraveghere peste în tot în municipiu.

Am încurajat mereu tinerii nonconformiști și arta grafitti-ului, m-am declarat un susținător al acesteia, însă vandalizarea unui obiectiv de 2,3 milioane euro este absolut incacceptabilă.

Îndepărtarea vopselei este posibilă, vom șterge această “întâmplare”, însă în final rămane gestul absolut dezamagitor.

Pentru cei care se întreabă de ce nu erau tramvaiele în depou, vă spun simplu, pentru că încă se lucrează la noul depou și nu este gata”, este mesajul primarului Ioan Popa.

10 COMENTARII

 1. Nu mă pricep la Grafiti dar nu îmi vine să cred că în 40 de minute au făcut desenele. Poliția Comunitară unde au patrulat ce au păzit aș fi curios.

 2. Dacă asta numiți voi “vandalism” înseamnă că și au vandalizez foile din caiet la școală așa că de ce ne mai puneți să scriem

 3. Care este SENSUL cuvântului VANDALIZAT?
  vandaliza, vandalizez verb
  1. A produce vandalism.
  diferențiere A distruge cu sălbăticie.
  sinonime: nimici
  1.1. A distruge din ignoranță sau violență gratuită opere de artă, edificii publice.
  CE s-a DISTRUS după definiția DEX???

 4. Edilul indignat este în culpa .De ce ?Pai trebuia ca politia locala, structura din cadrul aparatului de specialitate al primarului sa supravegheze pe timpul nopții aceste tramvaie staționate pe sine.Gradatul Ciatti nu a primit misiunea de la comandantul sau providențial de a proteja aceste mafinatii achiziționate pe banii publici, reprezentând milioane de euro, timp ce oamenii se zbat ,in disperare ,cu salarii si pensii de mizerie împovărați de prețul alimentelor,facturilor la utilizați, costul medicamentelor.Ce contează tramvaiul din Anatolia ,va fi readus la culoarea inițială, tot pe bani publici.De altfel guvernanții fin gașca psd-pnl vor sa majoreze obligația fiscala a cetatenilor ,reprezentata de impozitele și taxele locale.Pai ptimaii trebuie sa aibă bani pentru mărețele proecte prin orașe și sate

Comments are closed.

De același autor

Related Articles