[FOTO] Smiley s-a simțit Acasă la Reșița, făcând sute de fani de toate vârstele, fericiți!

Penultima zi a manifestărilor dedicate Reșiței, s-a bucurat de aceeași atmosferă de bucurie edin partea concitadinilor noștri, indiferent de vârstă și în ciuda vremii nefavorabile, reşiţenii nu au ezitat să fie prezenţi, şi aseară, în locaţiile în care au avut loc spectacolele înscrise în programul Custom Reşiţa. Indiferent că vorbim de Parcul Tricolorului ori Centrul Civic, artiștii au avut parte de un public numeros.

Vedeta serii, iubită și admirată de toate categoriile de vârstă a fost cantautorul Andrei Tiberiu Maria, alias Smiley,care înainte de concertul ce a încheiat seara  s-a întâlnit cu echipa jurnaliștilor din Radio România Reșița, onorând astfel invitația de a acorda un interviu în exclusivitate pentru toți ascultătorii radioului din Banatul de Munte.

Firesc, modest și cu multă bucurie artistul a făcut mărturisiri exclusive despre viața și cariera sa, dar a menționat și faptul că Reșița este un oraș deosebit de frumos, iar ploaia nu poate să îl oprească în a dărui ceea ce are mai bun , muzica sa tuturor fanilor săi.

Și așa a fost,reșițenii nu au avut ce regreta, Smiley  fiind la înălţimea renumelui său electrizând sutele de participanţi prezenţi la concertul susţinut în Centrul Civic.

Bineînțeles că și ascultătorii Radio România Reșița s-au putut bucura de atmosfera concertului susținut de Smiley, fiindcă pe pagina de facebook a radioului reșițean au putut urmări live și totodată simți atmosfera absolut specială creată de artist.

Nota redacției:

Interviul  acordat de Smiley va fi difuzat sâmbătă,23 iulie, de la ora 15:15 la emisiunea „Pe frecvențe” , cu 4 zile înaintea zilei sale de naștere.

Echipa Radio România Reșița