A furat 555 de fire de narcise. Aflaţi în patrulare în zona centrală a oraşului, poliţiştii locali din Timişoara au prins azi-noapte un bărbat ce a sustras florile din Parcul Justiţiei.

Este vorba de un tânăr de 28 de ani, din Bocşa, judeţul Caraş-Severin, care a declarat că a luat narcisele cu scopul de a le comercializa. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Poliţiştii locali aflaţi în patrulare azi-noapte, în zona centrală a oraşului, au observat în jurul orei 02.30, un bărbat care se deplasa dinspre Parcul Justiţiei spre Piaţa Victoriei transportând două bagaje mari şi având un comportament suspect fiind foarte grăbit. Imediat au trecut la urmărirea acestuia, oprindu-l şi identificându-l în persoana lui G.E., de 28 de ani, din Bocşa, Caraş-Severin. La verificarea bagajelor, s-a stabilit că acesta ducea cu el nu mai puţin de 555 de fire de narcise, pe care a declaraţ lucru constatat şi la faţa locului la verificarea ulterioară, că le-a sustras din Parcul Justiţiei, de unde le-a smuls cu tot cu rădăcină, cu scopul de a le comercializa.