Un reșițean a furat o mașină, dar a reușit să o conducă doar 20 de minute

O mașină de lux a fost furată în această dimineață din Reșița. S-a întâmplat în jurul orei 5, într-o parcare din cartierul Lunca Bârzavei. Polițiștii au instituit filtre rutiere și în scurt timp autoturismul a fost depistat în trafic, în Bocșa. Întrucât bărbatul aflat la volan a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor, aceștia au pornit în urmărirea autoturismului, fiind oprit după aproximativ un kilometru, în drepul Primăriei. Șoferul are 35 de ani, este din Reșița și nu are permis de conducere, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției, subcomisar Alina Boeru.

“Din verificările efectuate s-a stabilit că în această dimineață, bărbatul în cauză ar fi sustras un portofel conținând o sumă de bani și cheile de la autoturismul în cauză dintr-un alt autoturism aparținând aceleiași persoane vătămate.

Bărbatul de 35 de ani a fost preluat de polițiști de la Poliția Municipiului Reșița pentru continuarea cercetărilor, în cauză urmând a fi întocmit dosar penal și dispuse măsuri legale, sub coordonarea procurorului”.

De același autor

Related Articles