Un polițist de frontieră mehedinţean a refuzat 1000 lei mită

Politia de Frontiera

Un poliţist de frontieră din Mehedinţi a refuzat să primească o mită în valoare de 1000 de lei.

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Mehedinţi, sub directa coordonare şi îndrumare a procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, au prins în flagrant un bărbat care a oferit mită 1000 lei unui poliţist de frontieră.

În seara zilei de 21 octombrie, în timp ce conducea un autocamion pe ruta Bozovici (jud. Caraș-Severin) – Drobeta Turnu Severin (jud. Mehedinți), bărbatul, despre care existau informaţii că se ocupă cu traficul ilegal de material lemnos, a fost oprit în trafic în localitatea Gura Văii de un lucrător al poliției de frontieră pentru efectuarea unui control. Conducătorul auto i-a oferit polițistului 1000 lei pentru a nu-i întocmi dosar penal pentru conducere fără permis, fapt refuzat de politistul de frontieră mehedinţean.

Ca urmare a acțiunii de flagrant, bărbatului i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită. Acesta a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi în vederea audierii pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi luării măsurilor ce se impun.

(Adina Niţă)

De același autor

Related Articles