Un nou început pentru Oțelu Roșu

Investiția privată de la fostul combinat siderurgic din Oțelu Roșu a fost mijlocită de liderii PSD, a subliniat într-o conferință de presă primarul Luca Mălăiescu. Unul dintre ei a fost chiar ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. El s-a întâlnit astăzi, în oraşul de pe Valea Bistrei, cu Dorinel Umbrărescu, cel care a plătit mare parte din creanțele combinatului.

„Știu cu câtă seriozitate lucrează pe zona de infrastructură și sunt convins că va arăta aceeași seriozitate și la repornirea combinatului”, a declarat Grindeanu în aceeași conferință de presă.

„E foarte bine că avem un investitor român pentru că aici au fost experiențe cu investitori străini care au tăiat și au vândut la fier vechi. Repornirea combinatului va însemna locuri de muncă, bani la bugetul local, un plus pentru oraș și pentru Valea Bistrei. Investitorul are nevoie de acest tip de combinat pentru a produce tot ce-i este necesar pentru a închide lanțul tehnologic și a nu fi nevoit să ia ceva din alte părți”.

Ministrul Sorin Grindeanu a mai spus că mai sunt câteva proceduri birocratice de rezolvat, dar este convins că este doar o chestiune de timp până când combinatul se va redeschide.

Cele mai citite

Related Articles