Un motociclist găsit mort pe marginea unui drum din Ineu

Un motociclist în vârstă de 22 de ani a fost găsit mort, pe marginea unui drum din Ineu, de către un echipaj de poliţie care trecea prin zonă, stabilindu-se că suferise un accident în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, când s-ar fi izbit de un stâlp într-o curbă.

Victima a fost găsită în această dimineaţă, iar poliţiştii au chemat un echipaj de ambulanţă, care a confirmat că tânărul a murit de câteva ore.

O patrulă de ordine publică aflată în serviciu de patrulare a găsit, într-o curbă de pe DN 79/A, pe raza oraşului Ineu, cadavrul unui motociclist, lângă o motocicletă.

Din cercetările desfăşurate, s-a stabilit că, în noaptea de 13/14 octombrie, un tânăr de 22 de ani din Bocsig, în timp ce conducea o motocicletă pe DN 79/A, într-o curbă, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un indicator de semnalizare”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili toate împrejurările care au dus la producerea accidentului rutier, conform Agerpres.

De același autor

Related Articles