Un milion de persoane vaccinate în România! Persoana cu acest număr pe lista imunizărilor este o doamnă de 86 de ani

Campania de imunizare din România a ajuns la cota 1.000.000! Persoana cu acest număr pe lista românilor vaccinaţi este Valentina Fulga, în vârstă de 86 de ani.

La marcarea acestei cifre rotunde în cadrul campaniei au participat, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, prim-ministrul României, Florin Cîțu, președintele CNCAV, col. dr. Valeriu Gheorghiță, și secretarul de stat în Ministerul Sănătății, dr. Andrei Baciu. De asemenea, la activitate a luat parte și managerul spitalului, prof. dr. Cătălin Cîrstoiu.

Doamna Fulga a fost vaccinată chiar de coordonatorul campaniei de vaccinare, col. dr. Valeriu Gheorghiță, care a afirmat că încă de la debutul campaniei de vaccinare a privit cu mare speranță la acest obiectiv, cel de a atinge cifra de un milion.

,,Fiecare om are o poveste, iar povestea doamnei Valentina este o lecție de viață. Ceea ce mi-a lipsit în toată această perioadă a fost contactul cu pacienții mei”, a declarat colonelul Valeriu Gheorghiță.

La ieșirea din centrul de vaccinare, doamna Valentina a primit flori de la conducerea CNCAV. Acest moment a emoționat-o până la lacrimi, iar ea a ținut să mulțumească, simțindu-se onorată să reprezinte acest număr în cadrul procesului de vaccinare.

De același autor

Related Articles