În cursul serii de ieri, 10 aprilie, polițiști de la Postul de Poliție Transporturi Feroviare Caransebeș au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 34 de ani, din județul Timiș, bănuit că i-ar fi smuls portofelul unui călător aflat într-un compartiment de tren, apoi l-ar fi agresat fizic și ar fi coborât din tren.

Astfel, ieri, în jurul orei 14.00, polițiștii au fost sesizați de către șeful de tren despre faptul că unui călător aflat în trenul care circulă pe ruta Caransebeș-Timișoara Nord i-ar fi fost sustrasă o sumă de bani.

Imediat după sesizare polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat persoana vătămată, ca fiind un bărbat de 56 de ani din județul Hunedoara, care în timp ce se deplasa cu trenul pe ruta Caransebeș-Timișoara, ar fi fost deposedat de portofelul în care avea o sumă de bani, fiind lovit cu pumnul în zona feței.

În urma verificărilor efectuate, în scurt timp, polițiștii au identificat pe raza localității Constantin Daicoviciu, un bărbat de 34 de ani din județul Timiș, bănuit de săvârșirea faptei, asupra căruia a fost găsită suma de 470 de euro.

Polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei și tragerii la răspundere penală a persoanei vinovate.

Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat parchetului pentru dispunerea de măsuri legale.