[VIDEO] Un arădean a furat un bancomat din Timișoara

Polițiștii au prins un tânăr care în urmă cu două zile a furat un bancomat dintr-un mall din Timișoara. Suspectul a fost depistat în localitatea Vinga. O parte dintre bani îi avea asupra sa, o altă sumă era îngropată în curtea casei, iar pe un câmp din apropiere a fost descoperit și bancomatul în care se mai aflau alți bani, informează IPJ Timiș, într-un comunicat.  

”În urma investigaților efectuate, s-a stabilit că a fost cauzat un prejudiciu în valoare de 286.000 de lei, 236.000 de lei reprezentând suma de bani aflată în bancomat, iar 50.000 de lei reprezintă valoarea bancomatului. Cu prilejul depistării, s-au recuperat 52.500 de lei, dintre care 44.000 de lei asupra bănuitului, iar 8.500 de lei au fost găsiți îngropați în grădina imobilului de domiciliu. De asemenea, pe un câmp în apropierea localității Vinga, a fost depistat bancomatul sustras, în urma examinării constatându-se faptul că, în interiorul acestuia, se mai aflau 127.700 de lei. În total, polițiștii au reușit recuperarea a 180.200 de lei, 55.800 de lei nefiind recuperați”.

Tânărul de 19 ani a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș, urmând ca astăzi  să fie prezentat magistraților, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

De același autor

Related Articles