UCM Reșița, poate, o ultimă șansă

Analiza efectuată de staful de conducere a UCMR împreună cu ministrul energiei Toma Petcu, a demonstrat foarte clar interdependența sau legătura foarte puternică dintre, Hidroelectrica, Hidroserv și UCM Reșița și faptul că există situaţii care nu pot fi rezolvate decât împreună Peste 80 la sută din lucrările de mentenanță și întreținere pe care le are în desfășurare Hidroelectrica sunt făcute împreună cu Hidroserv și uzina reşiţeană. De aici şi contractul de retehologizare semnat, astăzi, de conducerea UCMR. Este vorba de lucrări la Centrala Hidroelectrică de la Călimăneşti.

Valoarea acestuia, de 13,8 milioane de lei, intră în vigoare imediat însă, în următoarele zile la centrală va lucra Hidroserv, societate care va efectua lucrări de demontare a unor echipamente şi agregate.

UCMR va începe lucrările, la acest obiectiv, anul viitor şi pe tot parcursul lui 2018, va fi de lucru la acest obiectiv, spun cei din conducerea uzinei. Pentru aceasta, conducerea uzinei, intenţionează rechemarea angajaţilor aflaţi în 75%.

Marius Căruntu