Turnuri de flori, surpriza administraţiei lugojene pentru această vară

Ofertă florală şi peisagistică pregătită de lucrătorii de la Serviciul Sere şi Spaţii Verzi din cadrul Primăriei Lugoj va include în această vară noi elemente de expunere ornamentală, în premieră pentru municipiul de pe Timiş.

Noutatea o constituie aranjamentele florale de pe domeniul public din zona centrală a oraşului, care vor fi organizate în ansambluri de mari dimensiuni.

Începând de anul trecut am încercat să dezvoltăm partea de ornamentare florală şi îngrijire a spaţiilor verzi de pe raza municipiului, mai ales în zonele cele mai cunoscute şi circulate. După cum s-a văzut, am diversificat şi speciile florale şi paleta de culori pentru a da o imagine cât mai plăcută vizual municipiului. Continuând în aceeaşi notă în perioada următoare vom amplasa în câteva zone din oraş turnuri de flori cu o înălţime de 2 metri. Florile alese pentru aceste turnuri sunt petuniile pentru că sunt mai rezistente la clima sezonului cald. Noi sperăm să fie apreciate de lugojeni”, a explicat Francisc Boldea, primarul Lugojului.

Două turnuri florale vor străjui aleea din faţa primăriei, unul va fi amplasat în Piaţa J.C. Dragan şi un alt turn va putea fi admirat în zona intersecţiei semaforizate de pe strada I.Huniade.

(Ion Moldovan)

Cele mai citite

Related Articles