Staţiunea Băile Herculane va avea spital. Un grup de investitori din Arad şi-a manifestat interesul pentru realizarea unei unităţi medicale pe Valea Cernei.

Un grup de investitori şi-a manifestat interesul pentru realizarea unui spital-staţionar în staţiunea Băile Herculane, aceştia vizitând deja câteva clădiri de pe raza oraşului,  urmând să decidă locaţia în care vor dezvolta această investiţie.

„În prima fază, acest privat va cuprinde un număr de maximum 35 de paturi de recuperare şi 25 de paturi paleative. Investitorii sunt din judeţul Arad, au o experienţă vastă în spate şi mai administrează două spitale situate în două staţiuni din România,” ne-a declarat primarul Cristian Miclău.

Spitalul va deservi atât turiştii care vor vizita staţiunea pentru tratament, cât şi locuitorii din Băile Herculane şi localităţile din zonă.

„Sperăm ca demersul nostru să fie de bun augur şi în  scurt timp să avem pentru staţiunea noastră  un spital care să deservească  turiştii şi locuitorii din zonă”, ne mărturiseşte edilul-şef al urbei de pe Cerna.

Paul-Sever SMADU