Trei dintr-o lovitură: fără permis, dar cu alcool şi o maşină furată

De cele mai multe ori viaţa bate filmul. S-a întâmplat duminică dimineaţa pe DN6, la sensul giratoriu dintre localităţile Jupa şi Caransebeş.

Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi despre un accident de circulaţie soldat doar cu avarii, dar odată ajunşi la faţa locului au descoperit mai multe infracţiuni. Accidentul a avut loc pe DN 6, la sensul giratoriu dintre localităţile Jupa şi Caransebeş, unde un autoturism era oprit în şanţul de scurgere a apei pluviale şi prezenta avarii uşoare în partea dreapta faţă.

La volan a fost identificat un bărbat de 33 de ani, domiciliat în comuna Victor Vlad Delamarina, judeţul Timiş, care, din verificările efectuate, nu este posesor de permis de conducere. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expiraţ fapt pentru care bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Caransebeş, în vederea recoltării de probe biologice.

Şi surprizele au continuat pentru poliţişti. În urma verificărilor a rezultat şi că autoturismul aparţine tatălui bărbatului care a provocat accidentul, a fost sustras şi folosit fără ştirea proprietarului.

În continuare se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul fără permis, conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului şi furtul în scop de folosinţă.

Valentina Adam

foto arhiva