Tranzacţia de preluare a UCM Reşiţa a fost aprobată în Adunarea Generală a Acţionarilor Hidroelectrica SA

Prima Adunare Generală Ordinară a Acționarilor Hidroelectrica SA după listarea istorică de pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a avut loc luni, 22 ianurie 2024.

Sentimentul general în rândul acționarilor este unul de încredere și de optimism cu privire atât la activitatea companiei în 2024, cât și la investițiile pe care compania urmează să și le asume în următoarele luni, se arată într-un comunicat al companiei postat pe reţelele de socializare.

În cadrul Adunării Generale a Acționarilor Hidroelectrica SA, a fost aprobată tranzacția de preluare a companiei U.C.M. Reșița S.A. Odată cu această investiție, U.C.M. Reșița urmează să devină „Uzina de Construcții Mașini Hidroenergetice S.R.L.”, cu principalul obiect de activitate fabricarea de motoare și turbine.

Integrarea UCM în Hidroserv va aduce un mare aport pentru Hidroelectrica în ceea ce privește lucrările de mentenanță și reprezintă un moment foarte important în calendarul pentru anul 2024, se mai arată în comunicatul companiei. Întreaga echipă managerială este pregătită să implementeze toate demersurile necesare finalizării transferului de business, este mesajul transmis.

Sursă foto: Hidroelectrica SA

Cele mai citite

Related Articles