Transportul public din Lugoj a fost suspendat temporar

Municipiul Lugoj a rămas fără transport în comun, după ce licenţele de traseu, operate de către Meridian 22, au expirat vineri.

Meridian 22 a fost singura societate care a participat la licitaţia pentru acest serviciu, după ce în luna decembrie a fost prelungită, în limitele legii, licenţa de operare, pentru ca oraşul să nu rămână fără transport în comun.

Surse din Primărie au afirmat că societatea lugojeană nu a reuşit să depună toate actele necesare şi să clarifice lămuririle solicitate, în timp ce Meridian 22 susţine contrariul.

”Am participat la licitaţie, am fost singurii care s-au înscris. Am depus apoi actele, au fost solicitate lămuriri şi am fost anuntaţi că documentele sunt în evaluare. Noi trebuie să semnam, nu mai sunt necesare acte, doar o şedinţă de consiliu care să valideze procedura”, a comunicat Meridian 22.

Societatea a înaintat o adresă către Primăria Lugoj, prin care a anunţat că începând de luni nu mai poate asigura continuitatea serviciului de transport public. Operarea mijloacelor de transport în comun, fără licenţa de traseu, poate duce la amenzi uriaşe, reţinerea autobuzelor şi a microbuzelor sau chiar la dosar penal, în cazul unor evenimente nefericite.

Campania ”Muzică pentru viață!”

Împreună putem salva vieți!

De același autor

Related Articles