Touareg blindat cu ţigări la graniţa cu Serbia

Ţigări de contrabandă în valoare de peste 22 de mii de lei au fost descoperite în portbagajul unui Touareg care venea din Serbia. Captura a fost făcută de poliţiştii de frontieră din sectorul Moravița, sprijiniţi de poliţiştii din Mehedinţi, aflaţi în misiune la graniţa cu statul vecin. Agent principal Roxana Costache de la Poliţia de frontieră explică:

„Poliţiştii au oprit pentru control, pe DN 57, pe comunicația Gherman–Moravița, un autoturism marca Volkswagen Touareg, înmatriculat în România. În urma controlului specific efectuat asupra autoturismului, condus de A.I. în vârstă de 18 ani, cu domiciliul pe raza judeţului Timiș, au fost descoperite în portbagaj, printre bunurile transportate, 1878 pachete cu ţigări, marca “ Marble”, fără marcaje fiscale”.

Tânărul a declarat că intenţiona să plaseze ţigările pe piaţa neagră din Timişoara. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, iar ţigările, în valoare de aproximativ 22.536 de lei, au fost ridicate în vedere confiscării.

(Sebastian Dragomir)