Tinerii din Timiş au de unde alege

bursa tImis

Peste 40 de agenți economici din județul Timiș și-au depus oferta pentru participarea la bursa locurilor de muncă pentru absolvenți din această toamnă. Absolvenţilor fără studii superioare le sunt oferite locuri de muncă în următoarele meserii: montator subansamble, operator confecţii îmbrăcăminte, ambalator manual, stivuitor, dulgher-tâmplar, după cum ne-a transmis Simona Poting, purtătorul de cuvânt al instituției. Sunt locuri vacante și pentru cei cu studii superioare: analist servicii client, specialist în domeniul calităţii, inginer tehnolog – injecţie mase plastice, inginer proiectant – corpuri de iluminat industriale, inginer tehnolog, bursa locurilor de muncă pentru absolvenţii din Timiș va avea loc vineri, 25 septembrie, la Casa Tineretului.

Persoanele în căutarea unui loc de muncă aflate în evidenţa agenţiei, sau cele care se înregistrează la agenţie până la data organizării bursei pot beneficia, în mod gratuit de servicii de informare şi consiliere profesională, incluzând şi îndrumare şi sprijin în realizarea CV-ului şi a unei scrisori de intenţie.

Datele sunt preliminare, urmând ca până la data desfăşurării bursei numărul agenţilor economici participanţi şi al locurilor de muncă să crească.

Pentru o promovare cât mai eficientă a locurilor de muncă de care dispun, angajatorii sunt rugaţi să transmită la AJOFM Timiş oferta de locuri de muncă vacante pe adresa daniela.mitrica@tm.anofm.ro .

sursa foto: anunturicrom.ro

Cristina Corocan

De același autor

Related Articles