Timişoara Air Show 2019

Iubitorii aviaţiei sunt aşteptaţi la Aeroportul Timişoara, în 15 iunie 2019, de la ora 19.00, să admire măiestria piloţilor în cadrul TIMIŞOARA AIR SHOW 2019.

A şasea ediţie consecutivă a spectacolelor aeriene organizate de Aeroportul Timişoara va aduce pe cer evoluţiile piloţilor din cadrul Forţelor Aeriene Române care vor fi prezenţi cu escadrila de elicoptere şi cu o formaţiune de aeronave F16. Aeroclubul României va evolua cu formaţia Hawks of Romania – Şoimii României, condusă de George Rotaru, cu paraşutiştii Blue Wings şi cu formaţia de zbor cu avioane ultra uşoare The Pelicans. Iacării Acrobaţi vor decola alături de pilotul lituanian Jurgis Kairys şi vor uimi spectatorii cu elemente de acrobaţie aeriană şi efecte pirotehnice.
La final, spectatorii vor putea asista la un concert susţinut de timişorenii de la DJ Project.

Intrarea este gratuită, atât la spectacolul aerian, cât şi la concert. Accesul spectatorilor va fi permis începând cu ora 17.00 şi vor fi asigurate locuri de parcare în apropierea evenimentului.

Suntem la cea de-a şasea ediţie a spectacolului Timişoara Air Show, organizat de Aeroportul Timişoara. Acest eveniment este unul marcant pentru Timişoara şi toată regiunea Banatului, la care participă de fiecare dată peste 10.000 de spectatori de toate vârstele, veniţi din toată regiunea de vest a ţării. Ne bucurăm că, an de an, vin tot mai multe familii cu copii, iar pasiunea pentru aviaţie merge mai departe„, a declarat directorul general Daniel Idolu.

Pentru organizarea evenimentului, Aeroportul Internaţional Timişoara are sprijinul Consiliului Judeţean Timiş, al Asociaţiei Patronale a Aeroporturilor din România, precum şi al unor instituţii publice şi societăţi comerciale. Toate informaţiile sunt disponibile şi pe site-ul oficial al aeroportului, www.aerotim.ro.

foto aerotim.ro