Timiş: Un bărbat a decedat după ce a fost împuşcat la o partidă de vânătoare neautorizată

Un bărbat de 50 de ani a decedat, marţi, după ce a fost împuşcat cu o armă de vânătoare de un alt bărbat, în vârstă de 56 de ani, la o partidă de vânătoare neautorizată, în apropierea localităţii Crivina, informează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Timiş, citați de Agerpres.

Conform sursei citate, a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului.

Poliţiştii Secţiei 6 Rurale Găvojdia au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că în apropierea localităţii Crivina, un bărbat ar fi fost împuşcat cu o armă de vânătoare. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, constatând că un bărbat de 56 de ani, în timp ce se afla la o partidă de vânătoare neautorizată ar fi împuşcat accidental un alt bărbat, de 50 de ani, care participa la vânătoare, rezultând decesul acestuia. La faţa locului au fost găsite două arme de vânătoare şi mai multe cartuşe, acestea fiind confiscate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor’, precizează informarea transmisă de IPJ Timiş.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că niciunul dintre cei doi bărbaţi nu deţinea permis de port armă.

1 COMENTARIU

  1. ,, La o partidă de vânătoare neautorizată ” )):: ( mişto aprecierea / descrierea ) … care de fapt şi de drept , în realitate este reprezentată de infracțiuni precum nerespectarea regimului armelor şi munițiilor + braconaj ( cu rezultarul omorului simplu , nicidecum din culpă…câtă vreme nu dețineau permis de port armă , şi implicit nu aveau ( nici nu aveau cum în situația dată , nefiind nici înscrişi astfel în vreo asociație legal înființată ) autorizație de vânătoare …. ş.a.m.d. ; prin ,, comparație / analogie ” , este precum aşa zisul / zisele ,, accidente ” ( denumite / catalogate astfel tembel / inept şi aberant de mass-media retardată mintal prin specimenele ce o reprezintă astfel , alături de justiția asemenea…inclusiv de rea-credință respectiv părtaşă infractorilor ) provocate / produse de către cei fără permis de conducere aflați deseori şi sub influența alcoolului / drogurilor…precum şi la volanul unor maşini neânmatriculate / radiate / cu numere de înmatriculare false.

Comments are closed.

De același autor

Related Articles