Timiş: Trei persoane transportate la spital, în urma accidentului de pe A1 Deva – Nădlac

Trei persoane, printre care se numără şi un minor, au ajuns la spital, în urma accidentului care a avut loc sâmbătă, pe A1 Deva – Nădlac, în judeţul Timiş, fiind implicate două autoturisme şi o camionetă.

”Astăzi, 15.07.2023, la ora 14,58, am fost anunţaţi prin apel 112 despre producerea unui accident rutier pe A1 km 428. La faţa locului s-au deplasat 9 pompieri din cadrul Staţiei Făget cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. La faţa locului a intervenit şi o ambulanţă SAJ”, anunţă ISU Timiş.

În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme şi o camionetă, cu un total de 13 persoane.

”În urma evenimentului au rezultat patru victime. Dintre acestea, o victimă adultă, de sex feminin, prezentând traumă la nivelul claviculei, şi un minor, acuzând dureri în piept, sunt transportaţi de către ambulanţa SMURD la Spitalul Orăşenesc Făget, iar o victimă de sex masculin, cu traume la membrul superior, va fi transportată de ambulanţa SAJ la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă ‘Pius Brînzeu’ Timişoara. A patra victimă a refuzat transportul la spital”, a arătat sursa citată.

De același autor

Related Articles