Timiş: Trei bărbaţi reţinuţi în urma unui scandal la care au luat parte 10 persoane

Trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, în urma participării la un scandal în care au fost implicate 10 persoane, în Piaţa Victoriei din municipiul Timişoara.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Timiş a anunţat, sâmbătă, că suspecţii reţinuţi după scandalul din seara precedentă au 29 de ani, 31 de ani şi respectiv 32 de ani.

Poliţiştii Secţiei 1 Urbane Timişoara au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că în zona centrală a municipiului a izbucnit un scandal între mai multe persoane. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, a izbucnit un conflict între 10 persoane, cu vârste cuprinse între 14 ani şi 42 de ani, respectiv şase bărbaţi şi patru femei. Cele 10 persoane au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri’, a informat IPJ Timiş.

În urma audierilor, cei trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, cercetările fiind continuate în vederea luării măsurilor legale care se impun. 

De același autor

Related Articles