Timiş: Patru tineri au fost reţinuţi pentru delapidare, după ce au înscenat o tâlhărie

Poliţiştii din oraşul Făget au reţinut patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 de ani şi 37 de ani, cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de delapidare după ce au înscenat o tâlhărie.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii din Făget au fost sesizaţi de către un angajat al unei săli de jocuri de noroc cu privire la faptul că o persoană mascată, înarmată cu un cuţit, a pătruns în incinta societăţii şi a sustras 23.000 de lei, a anunţat, luni, Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Timiş.

Oamenii legii au efectuat verificări şi au stabilit că, de fapt, nu este vorba de o tâlhărie, ci de infracţiunea de delapidare, fiind implicaţi patru bărbaţi.

Din cercetări a reieşit că doi tineri, de 23 de ani şi 28 de ani, au pierdut 19.000 de lei, în cursul zilei de sâmbătă, la aparatele electronice de jocuri de noroc. După ce au pierdut banii la jocurile de noroc, cei doi au înscenat tâlhărirea unui tânăr de 20 de ani, angajat al societăţii şi complicele lor.

Astfel, noaptea, tinerii de 23 de ani şi de 28 de ani au mers după un alt bărbat de 37 de ani, în localitatea timişeană Bunea Mare, pe care l-au convins să fie el cel care intră mascat şi înarmat cu un cuţit în sala de jocuri, unde cel de 20 de ani îl aştepta cu 23.000 de lei şi 50 de euro, scoşi din seif‘, precizează IPJ Timiş.

Prejudiciul a fost recuperat parţial, respectiv suma de 14.356 de lei.

Poliţiştii continuă cercetările într-un dosar penal întocmit pentru delapidare, iar cei patru suspecţi reţinuţi au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş.

De același autor

Related Articles