Timiş: Colterm va relua furnizarea încălzirii către abonaţi, în urma temperaturilor scăzute prognozate

Compania de termoficare Colterm va relua, de miercuri dimineaţa, distribuirea încălzirii către abonaţii din Timişoara, urmare a temperaturilor exterioare scăzute, diurne şi nocturne, prognozate pentru zilele următoare.

Compania locală de termoficare urmăreşte permanent evoluţia temperaturilor exterioare şi în funcţie de prognoza meteo, va creşte progresiv şi va ajusta parametri de furnizare, urmând să reoprească furnizarea când vremea se va reîncălzi, se arată într-o informare de presă a Colterm, transmisă luni.

În situaţia în care există abonaţi care nu mai doresc să consume energie termică pentru încălzire, aceştia au posibilitatea închiderii robineţilor de pe branşamentele din imobile.

De asemenea, în cazul în care există consumatori care au demarat deja lucrări la instalaţiile interioare, pentru evitarea unor situaţii nedorite (inundaţii etc.) aceştia trebuie obligatoriu să-şi închidă căldura din căminele de branşament ale imobilelor, menţionează sursa citată.

Colterm a oprit furnizarea încălzirii către abonaţi în urmă cu două săptămâni, când temperaturile diurne au crescut până la peste 25 de grade Celsius.

Agerpres

Cele mai citite

Related Articles