Tentativă de viol dejucată de poliţişti

violator

Un bărbat aflat în stare de ebrietate a agresat două tinere. Cu una dintre victime, agresorul a încercat să întreţină relaţii sexuale orale, iar pe cealaltă a lovit-o. Doi agenţi de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Călan, în timp ce patrulau pe strada Aleea Streiului din oraş, s-au sesizat din oficiu după ce au auzit că dinspre intrarea în scara unui bloc de locuinţe de pe strada Ovid Densușeanu se aud strigăte de ajutor. Cei doi poliţişti l-au imobilizat pe agresorul de 38 de ani, cu domiciliul în Călan. Acesta a fost condus la sediul subunităţii de poliţie, pentru audieri.

Au fost identificate şi persoanele vătămate, două femei, una în vârstă de 23 de ani, din Călan, iar cealaltă în vârstă de 34 de ani, din municipiul Sibiu. Cele două victime se deplasau spre domiciliu după ce au petrecut câteva ore în incinta unui bar din localitate, local în care s-a aflat şi suspectul, care le-a urmărit până în zona în care a avut loc agresiunea.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunilor de tentativă la infracțiunea de viol şi loviri sau alte violenţe, suspectul fiind reţinut pentru 24 de ore şi prezentat duminică magistraţilor, în vederea emiterii mandatului de arestare preventivă.

Sursa foto: www.ziuaconstanta.ro

(Daniel Babun)

 

 

De același autor

Related Articles