Tentativă de omor la Gara Reșița Sud

O femeie de 36 de ani din Caransebeș este cercetată penal pentru tentativă de omor. Ea şi-a atacat concubinul cu un cuţit în zona pieptului.

Infracţiunea a avut loc pe peronul Gării Reșița Sud şi s-a produs pe fondul unei altercații spontane izbucnite între cei doi.

„În urma probatoriului administrat în cauză de către procuror și polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale, s-a stabilit că aseară, în jurul orei 22.00, în timp ce se afla pe peronul Gării Reșița Sud, împreună cu concubinul acesteia de 21 de ani, cu intenția de a se deplasa împreună cu trenul către localitatea de domiciliu, după ce ar fi consumat băuturi alcoolice, pe fondul unei altercații spontane izbucnite între cei doi, femeia de 36 de ani l-ar fi lovit pe bărbat cu un obiect tăietor-înțepător în zona pieptului”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Alina Boeru.

Victima, în vârstă de 21 de ani, a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță și transportată la spital. Agresoarea va fi prezentată astăzi instanței, cu propunere de arestare preventivă.

De același autor

Related Articles