Taximetrist băut, a lovit o femeie, în Reşiţa, pe trotuar şi a fugit de la locul accidentului

În dimineața acestei zile, la ora 09.33, Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată că pe Aleea Buziaș din Reșița un taximetru a accidentat o persoană și a fugit de la fața locului.

Ajunși la locul accidentului, polițiștii au stabilit că un autoturism de tip taximetru care se deplasa în direcția Intim-Renk, pe Aleea Buziaș, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, pătrunzând pe trotuar, unde a acroșat o femeie de 47 de ani, apoi a părăsit locul evenimentului, continuându-și deplasarea.

În paralel au fost instituite filtre rutiere pe raza municipiului, autoturismul în cauză fiind oprit în trafic, în aproximativ 10 minute, de un echipaj de poliție, pe strada Grădiștei din Câlnic.

La volan a fost identificat un bărbat de 28 de ani, din Reșița, care, la testarea cu aparatul etilotest, avea o alcoolemie de 0.85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost prelevare mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

De asemenea, victima de 47 de ani a fost transportată la spital, pentru îngrijiri și investigații medicale.

În continuare se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului, sub coordonarea procurorului de caz.

De același autor

Related Articles