FOTO Târg de Crăciun la Carașova

Primul târg de Crăciun din Carașova s-a deschis sâmbătă, 4 decembrie. Evenimentul se desfășoară în centrul localității unde sunt amplasate șase căsuțe cu produse de sezon: vin fiert, ciocolată caldă, ceai, prăjituri tradiționale și multe alte surprize. Banii rezultați din vânzarea produselor vor fi direcționati către Liceul Teoretic Bilingv Româno Croat-Carașova.

Conform primarului, Petru Bogdan, nu este vorba doar despre o acțiune comercială cu vânzarea produselor specifice Crăciunului.

Grupa de voluntari „Carașova mea” a venit cu această inițiativă. Astfel că noi împreună cu liceul bilingv româno-croat din Carașova organizăm pentru prima dată acest târg. În fiecare zi de sâmbătă din luna decembrie vom avea în centrul comunei, pe lângă căsuțele cu produse tradiționale, concerte de colinde susținute de tinerii din comună, dar și cei din Goruia, Clocotici și elevii Școlii Populare de Arte din Reșița.

Cei mici vor putea să depună scrisori adresate lui Moș Crăciun, în cutia poștală special amenajată, până pe data de 18 decembrie. Târgul de Crăciun de la Carașova se va încheia cu un bal în seara de 25 decembrie.

Foto Primăria Carasova/Facebook; Radio Resita

Campania ”Muzică pentru viață!”

Împreună putem salva vieți!

De același autor

Related Articles