Tânărul dispărut de la stână a fost găsit pe raza localităţii Păltiniş

UPDATE ora 11.00:

Tânărul dispărut a fost găsit de poliţişti, în cursul zilei precedente, pe raza localităţii Păltiniş. Cât timp a fost plecat, tânărul nu a fost victima niciunei infracţiuni şi nu a suferit vătămări.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin efectuează căutări în vederea depistării unei tânăr de 19 ani, dispărut de pe raza localității Delinești.

Poliţiştii din Caransebeș au fost sesizați despre faptul că în data de 18 iunie 2021, MUNTEAN OVIDIU IOSIF a plecat de la o stână amplasată în extravilanul localității Delinești, unde lucra ca muncitor sezonier și până în prezent nu a mai revenit nici la stână, nici la domiciliul din județul Timiș.

Semnalmente: înălțime 1,65 m-1,70 m, păr negru, prezintă cicatrice în zona arcadei și a obrazului drept și o infirmitate la nivelul feței, având lipsă ochiul drept.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

De același autor

Related Articles