Tamponare în lanț pe DN 6

Un nou accident rutier, soldat cu victime a avut loc astăzi, în localitatea timișeană Lugojel. Au fost implicate un microbuz de transport persoane, în care se aflau șase persoane și o autoutilitară ce transporta autoturisme, în care se afla o persoană.

Vinovat este un tânăr în vârstă de 21 de ani, care a condus un autoturism dinspre municipiul Lugoj înspre municipiul Caransebeș și a intrat în coliziune cu un microbuz condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani. În urma impactului, acesta a fost proiectat într-o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 51 de ani.

În urma evenimentului au rezultat trei victime, dintre care, o persoană de sex feminin a rămas blocată. Femeia, în vârstă de 54 de ani, pasageră în microbuz, a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, acuzând dureri la coloană și membrele inferioare. O a doua victimă, de sex masculin, a fost transportată la spital de către o ambulanță SAJ, acuzând dureri la membrele superioare. Cea de a treia victimă a fost evaluată medical la fața locului, refuzând transportul la spital.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Pompierii din cadrul Detașamentului Lugoj au intervenit pentru asigurarea măsurilor PSI și de prim-ajutor cu o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD.

Cele mai citite

Related Articles