Studenții UVT, școliți în managementul timpului, al stresului și al emoțiilor

Experiența academică la UVT nu însemnă doar dobândirea unor cunoștințe și competențe care să susțină efortul studenților în a obține performanță și satisfacție la viitorul loc de muncă. Experiența academică înseamnă totodată oportunitatea cunoașterii de sine, precum și șansa de a învăța diverse tehnici care să ajute la obținerea unor rezultate bune în sesiune, cât și în dezvoltarea personală.

Astfel, în perioada noiembrie – decembrie, Universitatea de Vest din Timișoara, prin Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră, organizează pentru studenții săi o serie de ateliere, cu tematici precum Managementul stresului / Gestionarea emoțiilor în situații de evaluare / Tehnici de învățare / Tehnici de prezentare a unui conținut științific / Managementul timpului. În 2019, oferta actuală de ateliere va fi completată de alte teme de interes pentru aceștia.

Sloganul nostru, Become Your Best, este puternic susținut de eforturile continue în a oferi studenților toate șansele și condițiile de a deveni cea mai bună variantă a lor… atât pe plan profesional, cât și personal. De această dată, completăm oferta educațională cu ateliere menite să-i sprijine în activitatea lor educațională și să le ofere competențe utile pentru viitorul loc de muncă”, spune rectorul Universității, prof. dr. Marilen Gabriel Pirtea.

Coordonatorii atelierelor sunt studenți de anul III și de master, de la Facultatea de Sociologie și Psihologie, specializările Psihologie, respectiv Pedagogie. Participarea este gratuită pentru studenții Universității, cei interesați fiind rugați să completeze un formular de înscriere, disponibil aici: https://goo.gl/forms/ku5d38arzuDgflEZ2.

Doritorii se pot înscrie la unul sau mai multe ateliere. Acestea se vor desfășura în Universitatea de Vest din Timișoara, bd. Vasile Pârvan 4, sala 701.

De același autor

Related Articles