Studenţii şi absolvenţii îşi pot găsi un job la Zilele Carierei organizate de Universitatea Politehnica Timişoara

Tradiţionalul târg de oferte de job sau practică adresat studenţilor, masteranzilor şi absolvenţilor – Zilele Carierei în UPT – revin, în zilele de 26 – 27 octombrie 2022, la Cantina Studenţească a Universităţii Politehnica Timişoara, cu cea de-a XXI-a ediţie, organizată de Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră (CCOC). Deschiderea evenimentului va avea loc în acelaşi loc, miercuri, 26 octombrie 2022, la ora 10:00.

În cele două zilele de târg, între orele 10:00 – 17:00, la etajul I de la Cantina Studenţească UPŢ vor fi prezente zeci de companii naţionale şi internaţionale care vor expune la standuri oferte de carieră pentru studenţi şi absolvenţi (oferte de practică, oferte de locuri de muncă full time sau part time, precum şi alte posibilităţi de colaborare).

Ofertele companiilor sunt deja publicate şi pot fi accesate pe site-ul dedicat https://zilelecarierei.upt.ro/companii.

În cele două zile de târg, tinerii interesaţi, care sunt invitaţi să vină cu CV-urile pregătite, pot interacţiona direct cu reprezentanţii companiilor, la stand, sau accesând secţiunea ‘PARTICIPĂ‚’ de pe site, având astfel posibilitatea de a adresa întrebări, de a vizualiza ofertele disponibile şi de a aplica direct pentru una dintre ele.

Cei interesaţi să descopere mai multe informaţii despre un anume domeniu sau despre o anumită companie pot afla răspunsurile direct de la specialişti în cadrul târgului, pot programa vizite la sediul firmelor şi se pot înscrie la conferinţele organizate de companii.

De același autor

Related Articles