Studenții reșițeni ies în câmpul muncii!

          Studenții economiști de la Universitatea ”Eftimie Murgu” din Reșița demarează un stagiu de practică de 14 săptămâni la partenerii locali din mediul de afaceri și administrația publică.

Studenții anului II de la Facultatea de Științe Economice din cadrul universității reșițene, începând cu acest an universitar, vor derula, în fiecare zi de miercuri, timp de 14 săptămâni, activități de practică de specialitate.

Studenți de la programele de studii din domeniile Marketing, Administrarea afacerilor și Contabilitate, sub îndrumarea unor tutori desemnați de parteneri, vor derula activități în cadrul stagiului de practică.

Parteneri sunt instituții de top din sistemul bancar, din sectorul de asigurări, firme din sectorul industriei și serviciilor, instituții publice: Primăria Reșița și Inspectoratul Școlar Caraș-Severin.

Orientarea cu prioritate a programelor de studii din Universitatea “Eftimie Murgu” din Reșița spre învățare practică aplicată reprezintă o orientare strategică, implementată efectiv doar prin intermediul parteneriatelor cu agenții economici locali, studenții dobândind competențe profesionale utile, care să le permită accesul pe piața muncii, în domeniul studiilor absolvite.

De același autor

Related Articles