Conducerea administrației publice a Băilor Herculane se pregătește să întâmpine cu o nouă față a stațiunii turiștii care vor ajunge pe Valea Cernei odată cu ridicarea interdicțiilor impuse de starea de urgență!

Sperăm ca și turiștii să aprecieze eforturile făcute de la nivelul Primăriei, proiectele care sunt în derulare și să finalizăm parte din proiectele începute! Este vorba de Piața Hercules, Piața 1 Mai, Parcul Vicol, care sunt zone în care preponderent turiștii își vor face promenada!

Sperăm ca în această săptămână să finalizăm Piața Hercules, un obiectiv foarte important pentru administrația locală din Băile Herculane! Cel puțin la nivelul căii de rulare aceasta va fi realizată în proporție de sută la sută, urmează partea de trotuar să fie amenajată, spațiul verde, precum și mobilierul urban montat în această zonă! Este unul dintre principalele obiective turistice ale stațiunii și cei mai mulți turiști vin aici să facă fotografii, să se plimbe și sperăm să fie încântați de noua înfățișare pe care o vor avea în fața ochilor când vor ajunge în Piața Hercules!, ne-a declarat Cristian Miclău – primarul Băilor Herculane.

Paul-Sever SMADU