Spitalul Victor Babeş Timişoara a primit cel mai mare număr de vaccinuri anti-covid, după Bucureşti. Virgil Musta, Cristian Oancea şi Teodora Moisil au spus DA imunizării!

Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara, a primit cel mai mare numar de vaccinuri anti-covid, dupa Bucureşti, 500 de doze. Acestea este administrate si la aceasta oră în trei saloane special amenajate. Prima persoana care a fost vaccinata anti Covid-19 la Timişoara este medicul primar Teodora Moisil, epidemiolog şi vaccinolog. Medicul se simte excelent şi îndemnă populaţia să se imunizeze.

Eu din punct de vedere personal mă simt mult mai în siguranţă, deja simt că se începe cumva sfârşitul acestei pandemii, e adevărat tot personal, m-am gândit că mai repede trebuia să-mi fac vaccinul, ne bucurăm că avem un cadou de Crăciun să sperăm că totul va fi bine însă şi restul populaţiei trebuie să înțeleagă că trebuie să se vaccineze, eu una ma simt foarte bine”, ne-a declarat Teodora Moisil, primul medic din Timișoara care s-a vaccinat.

Aproximativ 90 % dintre cadrele medicale de la Spitalul de Boli Infectioase din Timişoara îşi doresc să se imunizeze şi aşteaptă cu nerăbdare acest vaccin. Şi şeful Secţiei de Boli Infectioase, Virgil Musta s-a vaccinat în urmă cu puţin timp.

De 10 luni de când a început pandemia ştiam că este singura metodă de a lupta cu acest virus. E o armă cu care noi sperăm să câştigăm războiul şi eu mă bucur că sunt aici să mă vaccinez pentru că recunosc că noi aveam temerile noastre legate de infecție și acum acestea au dispărut și vom duce o viață normală„, ne-a declarat medicul Virgil Musta.

Şi managerul Spitalului Victor Babeş din Timişoara, profesorul Cristian Oancea a decis să se vaccineze pentru a pune punct acestei epidemii de Sars Cov 2 chiar dacă suferă de mai multe alergii.

Să sperăm că astăzi este prima zi în care începe sfârşitul lui SARS CoV 2, să ducem o viaţă normală cât mai repede. Depinde doar de noi și de câți dintre noi ne vom vaccina. De fiecare dată când intram în zona roșie avem o temere că putem să ne infectam și să ajungem și noi pe patul de spital. Sper că prin acest proces de vaccinare să ne confere o imunitate prin care să reuşim să învingem această boală„, a declarat si managerul Cristian Oancea.

Procesul de imunizare a cadrelor medicale de la Spitalul Victor Babes din Timişoara continuă până Marti, 29 decembrie.

De același autor

Related Articles