Spitalul OncoHelp din Timişoara are centrală nouă

Pentru conducerea Spitalului OncoHelp din Timişoara grija faţă de pacienţi nu înseamnă doar administrarea celor mai noi medicamente, introducerea în tratamentul bolnavilor a celor mai noi studii din domeniul oncologic sau aplicarea celor mai eficiente terapii, ci şi îmbunătăţirea continuă a condiţiilor hoteliere.

Unitatea medicală este pregătită pentru iarnă pentru că are o nouă centrală termică, ne-a transmis conducerea unităţii medicale:

Tot timpul am avut în vedere ca în Clinica OncoHelp să respectăm standardele europene de cazare şi masă, să fie precum cele pe care le putem găsi în orice clinică sau spital din ţări mult mai dezvoltate din punct de vedere medical decât România. Ne-am propus să îndeplinim în permanenţă aşteptările bolnavilor care ne trec pragul, şi asta deoarece pentru noi, cei de la Centrul Oncologic OncoHelp, nimic nu este mai important decât să asigurăm toate condiţiile care să contribuie la vindecarea pacienţilor noştri.

Şi cum, ca în orice casă, mereu sunt necesare îmbunătăţiri, săptămâna trecută am reabilitat centrala termica. Astfel, vechile instalaţii au fost înlocuite, iar acum, în spaţiul destinat sistemului de încălzire ţi apa caldă, avem 3 cazane noi, pe gaz, complet automatizate, care duc la o eficienţă crescută a sistemului termic şi la reducerea cheltuielilor de exploatare. De asemenea, au fost instalate 5 pompe de recirculare şi au fost schimbate distribuitoarele de căldură, dar şi alte echipamente necesare funcţionării la parametri optimi a întregii reţele de incălzire.”

Investitia se ridică la câteva zeci de mii de euro.

De același autor

Related Articles