Spitalul Municipal de Urgenţă din Caransebeş, acreditat pentru eliberarea fişei medicale necesare obţinerii permisului auto

Cărăşenii cu permisul auto expirat sau care trebuie reînnoit, dar şi cei care doresc să urmeze cursurile şcolii de şoferi îşi pot face fişa medicală şi la Spitalul Municipal de Urgenţă din Caransebeş.

Unitatea a fost acreditată pentru toate examinările medicale necesare pentru categoria B.

De la 1 ianuarie 2023, Spitalul Municipal de Urgenţă Caransebeş este autorizat de către Direcția de Sănătate Publică Caraş-Severin pentru efectuarea cu maximum de eficienţă a tuturor examinărilor medicale clinice şi paraclinice prevăzute de lege în vederea eliberării fişei medicale permis auto categoria B.

– în cazul persoanelor care doresc să urmeze cursurile şcolii de şoferi

– pentru persoanele cu permis auto expirat sau care trebuie reînnoit

Se vor efectua toate examinările clinice necesare pe specialităţi medicale, conform prevederilor legislative în vigoare (Medicină internă, ORL, Oftalmologie, Ortopedie/Chirurgie, Neurologie, Psihiatrie). La finalul consultaţiilor, beneficiarul serviciilor medicale va primi avizul medical, încheiat de către directorul medical al unităţii.

Persoanele interesate trebuie să se prezinte cu următoarele documente:

– Buletin / Carte de identitate

– Fişă de şcolarizare – în cazul în care aceasta există (pentru obţinerea permisului auto)

– Adeverinţă de la medicul de familie în care să se menţioneze dacă pacientul figurează cu boli cronice în evidenţa medicului de familie

– Scrisoare medicală de la medicul diabetolog în care sa fie stipulate diagnosticul, tratamentul şi recomandarea dacă solicitantul este apt pentru a conduce (în cazul bolnavilor de diabet tip I)

– Ochelari de vedere (dacă e cazul)

Tariful este de 90 lei şi este valabilă un an, iar aceasta va fi depusă în original la Poliţie atât în vederea dobândirii, cât şi a reînnoirii carnetului de conducere.

De același autor

Related Articles