Spitalul Militar Dr. Victor Popescu din Timişoara se află în plin proces de reabilitare

Spitalul Clinic Militar Dr. Victor Popescu din Timişoara se află în plin proces de reabilitare.Circuitele electrice din cadrul secţiilor de medicină internă şi chirurgie generală vor fi complet refăcute.

Cele două unităţi vor dispune de sistem de monitorizare a concentraţiei de oxigen, de climatizare şi sistem de control acces pe bază de cartelă. De asemena, pentru creşterea calităţii serviciilor medicale şi a siguranţei pacienţilor se va monta un sistem de monitorizare şi avertizare în caz de incendiu dar şi un sistem de supraveghere video pe hol.

Pentru siguranța pacienților suntem în plin proces de reabilitare a instalației electrice din cadrul secțiilor medicină internă și chirurgie generală.

Schimbarea instalației electrice din cadrul secțiilor spitalului reprezintă o prioritate pentru noi și pentru siguranța pacienților noștri. Aceasta va fi înlocuită integral. Secțiile medicină internă și chirurgie generală vor dispune de sistem de monitorizare a concentrației de oxigen, sistem de climatizare și sistem de control acces (pe bază de cartelă).

De asemena, pentru creșterea calității serviciilor medicale și a siguranței pacienților se va monta un sistem de monitorizare și avertizare în caz de incendiu și un sistem de supraveghere video pe hol.

Ne cerem scuze pentru disconfortul generat de efectuarea lucrărilor și imposibilitatea de a răspunde tuturor solicitărilor venite din partea dumneavoastră pentru asigurarea nevoilor spitalicești, dar aceste lucrări sunt indispensabile pentru protecția pacienților noștri iar finalitatea acestora va fi în beneficiul tuturor.”

De același autor

Related Articles