Străinii sunt interesaţi să investească în Caraş-Severin. Trei investitori spanioli care doresc să dezvolte un parc eolian în zona Naidăş s-au întâlnit cu preşedintele Consiliului Judeţean, Romeo Dunca, pentru a discuta despre această investiţie în valoare de aproximativ 100 de milioane de euro.

Delegaţia a fost condusă de consulul onorific al Spaniei la Timişoara, José Miguel Vinals, iar la discuţii a participat şi primarul comunei Naidăş, Marius Pohanka. Romeo Dunca a declarat că lucrurile au început să fie puse în mişcare.

L-am invitat la discuții pe primarul comunei Naidăș, Marius Pohanka pentru că este o investiție pe care o consider oportună pentru dezvoltarea comunității sale. Tot cu acest prilej am reconfirmat sprijinul Consiliului Judeţean Caraş-Severin pe partea de urbanism. Mai sunt multe detalii tehnice pe care trebuie să le stabilească în etapele următoare, dar lucrurile au început să fie puse în mișcare, ceea ce nu poate decât să mă bucure.

O astfel de întâlnire a avut loc şi luna trecută. Amintim că în zona Naidăș ar urma să fie amplasate 35 de turbine cu o capacitate 5 MW fiecare.