Sorin Maxim a revenit la Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest

Începând de azi,  Sorin Maxim a revenit – în calitate de director general – la Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, ca urmare a demisiei sale din funcția de secretar de stat din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Adminsitrației Publice.

Sorin Maxim a ocupat – în perioada 26 ianuarie – 13 mai 2016 funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. În această perioadă s-a realizat lansarea efectivă a 5 priorități de investiții din cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020. Cea de-a 6 prioritate de investiții – cea destinată finanțării microîntreprinderilor – urmează a fi lansată în viitorul apropriat, schema de minimis fiind deja aprobată de către Consiliul Concurenței.

Programul Operațional Regional 2014 – 2020 reprezintă, prin prioritățile de investiții deja lansate, programul de finanțare cu cele mai importante sume de bani disponibile pentru accesare, în acest moment.

Decizia de eliberare din funcție, semnată de prim-ministrul Dacian Cioloș a devenit oficială prin publicarea acesteia în Monitorul Oficial din data de 13 mai 2016.

De același autor

Related Articles